Hoe ik een drukke ondernemer hielp om personal fitness in zijn leven te passen

Hoe ik een drukke ondernemer hielp om personal fitness in zijn leven te passen

Hallo, ik ben Donny, een personal trainer bij Kaizen Gym. In deze blog wil ik je vertellen over een van mijn meest inspirerende klanten, Mark. Mark is een succesvolle ondernemer die een eigen bedrijf runt. Hij kwam bij mij omdat hij graag fitter en gezonder wilde worden, maar geen tijd had om naar de sportschool te gaan.

Mark had een hectisch leven. Hij werkte lange uren, reisde veel, at onregelmatig en sliep weinig. Hij had last van stress, vermoeidheid en rugklachten. Hij wist dat hij iets moest veranderen, maar hij wist niet hoe. Hij had al verschillende sportscholen en diƫten geprobeerd, maar hij hield het nooit vol. Hij miste de motivatie, de begeleiding en de flexibiliteit die hij nodig had.

Toen hoorde hij over Kaizen Gym, een training- en coaching faciliteit die uitsluitend op afspraak en onder persoonlijke begeleiding werkt. Hij besloot om contact met ons op te nemen en een intakegesprek te plannen. Ik was degene die hem ontving en ik was meteen onder de indruk van zijn drive en ambitie. Ik vroeg hem naar zijn doelen, achtergrond, medische geschiedenis en verwachtingen. Ik legde hem uit wat Kaizen Gym voor hem kon betekenen en hoe we hem konden helpen om zijn fitnessdoelen te bereiken.

We spraken af om twee keer per week te trainen, op tijden die hem uitkwamen. We stelden samen een trainingsprogramma op dat aansloot bij zijn doelen, niveau en voorkeuren. We richtten ons op krachttraining, cardiovasculaire conditie en core stabiliteit. Ik gaf hem ook een voedingsplan dat hem hielp om gezond en lekker te eten, zonder dat hij zichzelf hoefde te ontzeggen. Ik gaf hem ook lifestyle adviezen die hem hielpen om stress te verminderen, beter te slapen en meer energie te hebben.

Mark was een geweldige klant om mee te werken. Hij was altijd enthousiast, leergierig en bereid om zichzelf uit te dagen. Hij volgde mijn instructies op, stelde vragen en gaf feedback. Hij trainde hard, maar ook slim. Hij lette op zijn techniek, zijn ademhaling en zijn herstel. Hij maakte snel vooruitgang en zag al na een paar weken resultaat.

Na drie maanden trainen bij Kaizen Gym was Mark een ander mens geworden. Hij was fitter, sterker, slanker en gezonder dan ooit. Hij had meer zelfvertrouwen, meer focus en meer balans in zijn leven. Hij genoot van zijn trainingen en van zijn voeding. Hij had geen last meer van stress, vermoeidheid of rugklachten. Hij zei dat Kaizen Gym de beste investering was die hij ooit had gedaan.

Ik ben ontzettend trots op Mark en op wat we samen hebben bereikt. Hij is een voorbeeld voor mij en voor anderen die hun fitnessdoelen willen bereiken. Hij laat zien dat het mogelijk is om personal fitness in je leven te passen, ook als je het druk hebt. Het gaat erom dat je de juiste keuzes maakt, de juiste ondersteuning krijgt en de juiste mindset hebt.

Kaizen Gym is de plek waar je dat allemaal kunt vinden. Wij bieden je kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Wij helpen je om je fitnessdoelen te bereiken op een leuke en effectieve manier. Wij volgen de filosofie van Kaizen, wat betekent dat we streven naar continue verbetering.

Wil jij ook net als Mark je fitnessdoelen bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onze website https://kaizengym.nl. Wij plannen graag een intakegesprek met je in en geven je een proefles cadeau. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Tot snel bij Kaizen Gym!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.