Hypnose Praktijk Gerardsbergen

Hypnose Praktijk Gerardsbergen

Er zijn enorm veel problemen waarbij hypnose kunnen helpen. Veel problemen zoals angst of verslavingen ontstaan doordat we onszelf dit onbewust aanleren. Door middel van hypnose kan je onderbewustzijn zo aangepast worden dat een angst of verslaving verdwijnt. Hypnose is 100% veilig. Je zal tijdens een hypnose niks doen dat je in je dagelijkse leven ook niet doet. Je zal dus bijvoorbeeld nooit een geheim verklappen onder hypnose. Ook heb ik in al mijn jaren ervaring met hypnose nog nooit gezien dat iemand vast bleef zitten in een hypnose. Hypnose is dus heel anders als in de films.

Hypnose kan je helpen bij afvallen en stoppen met roken. Andere populaire behandelingen zijn het overwinnen van angsten en verwerken van trauma of verdriet. Zo kan u ook bij een depressie terecht bij de praktijk voor een hypnose. Als jij besluit dat je een behandeling wilt wordt je getest op hypnotiseerbaarheid en wordt je in hypnose gebracht. Tijdens de hypnose blijf je bij bewustzijn, zo kan je alles goed blijven volgen. Vervolgens wordt je onderbewuste zo aangepast dat jouw probleem wordt opgelost. Ik heb al ervaring met hypnose sinds 2003, hierdoor is er al verbetering na één sessie. Er zijn ook problemen die al helemaal opgelost kunnen zijn in één sessie.

Resultaat kan bijna gegarandeerd worden. Als de instructies van een hypnotiseur goed opgevolgd worden, zal degene die gehypnotiseerd wilt worden gegarandeerd in hypnose gaan. Je onderbewuste wordt duidelijk gemaakt dat je veel gelukkiger bent zonder je klachten. Als jij jezelf bijvoorbeeld onbewust hebt aangeleerd dat eten of roken helpt tegen stress of verdriet zal jouw onderbewuste je de neiging geven om te roken of eten. Als je onderbewuste dan duidelijk gemaakt wordt dat dit niet helpt zal je deze neigingen niet meer hebben. Als je interesse hebt kan je een afspraak maken via de site.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.